Kipper


Wij staan ervoor kipwagens te fabriceren van hoge kwaliteit ! Die kwaliteit vind je terug in alle onderdelen en verzorgde afwerking ! Met een doordachte constructie beperken we het leeggewicht. Wat baat kwaliteit als die niet perfect aansluit op de behoeften van uw bedrijf.

Ons gamma aan modellen en opties bieden hierop een antwoord.


Sterke laadbak

Door de uitwendige en volledig afgelaste rongen is de laadbak zeer sterk en heeft hij een grote weerstand tegen vervorming. Ook bij grote lengte en/of grote hoogte van de laadbak is deze maximaal bestand tegen grote krachten op de zijwanden en bodem. De dwars onder bodemgeplaatste versterkingen zorgen voor maximale stabiliteit van de bodemplaat. Met recht kan worden gesteld dat de laadbak van DEZEURE landbouwkippers tot de sterkste in zijn categorie behoort.

1A sterke laadbak.JPG

Stabiel en lichttrekkend onderstel

De hydraulische bladvering zorgt voor een zeer comfortabel rijgedrag bij het transport over de weg. De hydraulische veercilinders zorgen bij het kippen voor een grote zijdelingse stabiliteit waardoor er veilig en snel kan worden gekipt. De veerbladen zorgen voor het opvangen van de verticale asbewegingen waardoor de assen een grote verticale slag kunnen maken en grote oneffenheden kunnen worden gecompenseerd. Het hydraulisch systeem zorgt ervoor dat alle assen een gelijke belasting hebben waardoor overmatige belasting van één of meerdere assen wordt voorkomen.

1B Satbiel en lichttrekkend onderstel.JPG

Brede laadbak

Dankzij de doordachte constructie van de laadbak, heeft deze een inwendige breedte van maar liefst 2.300 mm. Uiteraard voldoet uw DEZEURE kipwagen aan de wettelijk verplichte afmetingen. Dit betekent een compacte bouwwijze zonder verlies aan inhoud. De compacte bouwwijze levert wendbaarheid bij het manouvreren en stabiliteit tijdens het kippen op.

1C Brede laadbak.JPG

Hardverchroomde kipcilinder

De kipcilinder is van industriële kwaliteit waarbij de eerste trap hardverchroomd is. De kipper kan zonder probleem langere tijd met de laadbak in een licht gekipte positie worden weggezet zonder dat het risico bestaat dat de kipcilinder zal gaan roesten. Door de extra zware geleiding van de trappen onderling is de kipcilinder bestand tegen grote belastingen.

1D Hardverchroomde kipcilinder.jpg