The DEZEURE TURBOCLEANER gen. II

De professionele cleaner! De Turbocleaner heeft zich als bewezen bij 44 professionele gebruikers!

Om de aardappelen goed te kuisen kiest de aardappelwereld voor spiraal- of sterrenrollen. Deze worden niet alleen gekozen omdat ze de aardappelen snel voortbewegen. Het werken met spiraalrollen heeft heel wat voordelen:
De spiraalvorm van de rollen zorgt ervoor dat de aardappelen een zig zag beweging maken op het rollenbed. Hierdoor krijgt de aardappel extra beweging wat ervoor zorgt dat die meer aarde verliest.
Dankzij de auto-clean blijven de rollen goed werk leveren, ook met plakkende aarde. De auto-clean zorgt ervoor dat de rollen versnellen, waardoor ze de plakkende aarde verwijderen.
De snelheid van de rollen is ook onafhankelijk van elkaar instelbaar, hierdoor kan je kiezen om nog effectiever te gaan reinigen, wat noodzakelijk is in minder gunstige rooiomstandigheden.
De afstand tussen de rollen is automatisch instelbaar. Dat geeft de klant de mogelijkheid om extra kluiten of te kleine aardappelen uit de lading te halen.
last but not least deze rollen kunnen ook gebruikt worden om allerhande andere producten mee te cleanen: wortelen, knollen, rode biet, …